TAKUUTANSSIHERROJEN REKRYTOINTI

 

Rekrytointi: Sinäkö takuutanssiviejäksi?

Nyt kroppaa likoon, sillä meillä aukeaa ura takuutanssittajana :)

 

Tiukkapipoiset voivat lopettaa lukemisen tähän.

 

Ikaalisten Poltinkosken tanssilavalla on tänäkin vuonna kolmet Takuutanssit, jotka keräsivät viime vuonna valtakunnallistakin huomiota. Laitetaanpa nyt daamien päät oikein kunnolla sekaisin ja kerätään mukaan muutamia herroja myös hieman kauempaa. Lähde siis rohkeasti mukaan. Perustanssitaito ja miellyttävä olemus riittää. Voit hakeutua mukaan toimintaan yhdeksi tai useammaksi illaksi. Työaika on kyseisenä iltana klo 20:00-21:30, jona aikana takuutanssittajat hakevat erityisesti Tanssitakuu -rannekkeen lippukassalta ottaneita daameja. Loppuillan ajan toiminta on ns. normaalin kaavan mukaista. Palkkioksi toiminnasta saa seuralaiselleen ja itselleen hyvän mielen lisäksi tanssiliput kyseiselle illalle sekä tanssimakkarat juomineen. Pysäköintipaikalla on rajoitetusti tilaa matkailuvaunuille ja -autoille. Lähiseudulla erinäisiä majoitusvaihtoehtoja. Takuutanssit järjestetään 13.7. ja 27.7. sekä 10.8.

Jos pidät ideasta, käy tykkäämässä Poltinkosken tanssilavasta Facebookissa >täällä< ja merkitse kiinnostuksesi tapahtumiimme >täällä<.

Jos otat haasteen vastaan ja voisit lähteä takuutanssimieheksi, ilmianna itsesi alla olevalla lomakkeella. Lisätietoja myös Facebookissa yksityisviestillä ja puhelimitse 0405005566/Jukka

 

Ilmianna itsesi ja tule mukaan!